DE LAATSTE NIEUWTJES

Werken Leuvensesteenweg

Beste patiënten,

 

Na het bouwverlof op 1 augustus starten ze met de laatste fase van de aanleg van de fietspaden op de Leuvensesteenweg.
Als je met de wagen vanuit Mechelen komt zal je vlot tot bij ons geraken maar met een omweg terug naar huis moeten gaan. Wie vanuit de richting Leuven komt, zal hopelijk via de Planckendaelstraat en de Rateaulaan met de wagen tot bij ons geraken. Wie met de fiets komt zal er niet veel hinder van ondervinden, de fietspaden worden 2 richtingsfietspaden.

 

Meer info vind je via deze link.

Consultaties Dokter Theuniers Pieter

Beste patiënten,

 

Elke maandag avond tussen 18u30 en 21u30 houdt Dr Theuniers, arts in de fysische geneeskunde, consultatie in onze praktijk.
Het is momenteel alleen mogelijk om telefonisch een afspraak te maken op het nummer 015/21.68.29. Gelieve duidelijk te vermelden dat U een afspraak wenst bij de dokter en wie U doorverwezen heeft.

 

mvg,

Het SPIDZ team

Corona maatregelen

Coronavirus

Beste patiënten,

 

Zoals iedereen al wel gemerkt heeft, we zijn momenteel fysiek gesloten. Maar we zijn nog wel bereikbaar. Je kan ons nog bellen of mailen en we proberen iedereen nog zo goed mogelijk verder te begeleiden.We zoeken naar andere oplossingen om hulp te bieden zodat iedereen zo goed mogelijk door deze periode komt.Als we je nog niet gecontacteerd hebben geen paniek, we hebben al veel patiënten gebeld maar er staan er nog een paar op de to do lijst.

 

Het SPIDZ team.

We krijgen versterking

Vanaf 12 november zal Dokter Pieter Theuniers in onze praktijk consultatie houden op maandag avond. Dr Theuniers is een dokter in de fysische geneeskunde en revalidatie met extra interesse voor sportgeneeskunde. Ook kan je bij hem terecht voor EMG en ESWT. Voor meer info kan je een mail sturen naar info@spidz.be

 

 

De GPS werkt nooit mee!

 

Wij zijn op 14 november 2016 verhuisd naar de nieuwe praktijk. We werken nu in de Lotelingstraat 5A te Muizen.

 

Wij merken regelmatig dat de GPS ons niet goed kan vinden. Je kan in de GPS best Lotelingstraat 5 ingeven en als je dan dit wit met zwart gebouw ziet kan je ernaast parkeren. Als je bij een tenniscomplex komt of bij de Leuvense vaart dan ben je te ver gereden.

 

Tot binnenkort.